Garantie


 

Wettelijke garantie 

Op alle artikelen die je bij Hardloopaanbiedingen.nl koopt heb je garantie. Volgens de wet heb je recht op een goed product. In de wet staat dat een product 'deugdelijk' moet zijn. Dat betekent dat je het product een bepaalde tijd op een normale manier moet kunnen gebruiken. In het geval dat je een artikel ontvangt dat niet in perfecte staat verkeert, voorzien wij je graag zo snel mogelijk van een passende oplossing. Dit doen wij, afhankelijk van het artikel, door vervanging, reparatie of terugbetaling.

 

Let op! Deze wettelijke garantie is niet van toepassing op gratis gekregen producten of producten die door een eerdere garantie vervanging zijn verkregen. 

 

Artikel bij ontvangst niet in perfecte staat (binnen het zichttermijn van 14 dagen, ingaande één dag na ontvangst).

Wanneer een artikel defect is bij ontvangst, dan verzoeken wij je vriendelijk om:

 

  1. Één dag na ontvangst, maar uiterlijk binnen de zichttermijn, een e-mail naar onze klantenservice te sturen: klantenservice@hardloopaanbiedingen.nl. Vermeld hierin je naam, ordercode, artikel en omschrijving van het defect.
  2. Direct kun je het defecte artikel samen met de omschrijving van de klacht en (kopie factuur) binnen Nederland kosteloos naar ons retouradres sturen. Is je klacht gegrond of ongegrond wij voorzien je altijd van een van de volgende oplossing: vervanging, reparatie of terugbetaling. 

 

Artikel na enige tijd defect (buiten zichttermijn).

Wanneer een artikel buiten jouw schuld om kapot gaat of kapot blijkt te zijn terwijl je dit al langer dan 14 kalenderdagen (ingaande één dag na ontvangst) in je bezit hebt dan helpen wij je graag zo snel mogelijk. 

 

  1. Je dient een e-mail naar onze klantenservice te sturen: klantenservice@hardloopaanbiedingen.nl Vermeld hierin je naam, ordercode, artikel en omschrijving van de klacht.
  2. Na ons antwoord kun je het defecte artikel samen met het klachtenformulier en (kopie) factuur binnen Nederland kosteloos naar ons retouradres sturen. Indien je klacht gegrond is en afhankelijk van het artikel voorzien wij je van de volgende oplossing: vervanging, reparatie of (gedeeltelijke) terugbetaling.

 

De klacht is gegrond als deze niet veroorzaakt is door:

  1. beschadiging door opzet, door nalatigheid of het niet opvolgen van de wasvoorschriften;
  2. onoordeelkundig gebruik of nalatig onderhoud;
  3. normale slijtage en/of beschadiging door het niet of niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing 

 

Voorwaarden garantie functionele loopkleding:

  1. Volg de wasvoorschriften op.
  2. Gebruik weinig wasmiddel.
  3. Het gebruik van flessengordels/banden e.d. kunnen de kleding beschadigen (pillen). Hierop geven wij geen garantie.

 

Hoe kosteloos te retourneren binnen Nederland:

Je kunt het artikel kosteloos opsturen naar ons retouradres: Koja Sports, t.a.v. Hardloopaanbiedingen.nl, Antwoordnummer 15012, 2810 VH, Moordrecht.

 

Hoe kosteloos te retourneren vanuit België en Duitsland:

Indien je een artikel retourneert vanuit het buitenland dan kan dit helaas niet op ons antwoordnummer. Je dient het pakket voldoende gefrankeerd te verzenden naar ons postadres (Koja Sports, t.a.v. Hardloopaanbiedingen.nl, Noordbaan 802, 2841MG, Moordrecht). Indien je klacht gegrond is zullen wij de portokosten aan je vergoeden.

 

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Hardloopaanbiedingen.nl niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een 3S-nummer en bewaar deze goed. 

 

Voor vragen over garantie kun je ons altijd bellen 0182-614600 of mailen: klantenservice@hardloopaanbiedingen.nl

 
Sportieve cookies, Hardloopaanbiedingen.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.