RETOURNEREN/RUILEN

 

 

Ѵ geef je retour gratis af bij POSTNL

Ѵ je hebt 14 dagen bedenktijd

Ѵ ruilen voor een andere maat is kosteloos        

 

 

Hoe werkt gratis retourneren?

 

Retourneren kan gratis via een POSTNL-punt of de bezorger binnen de wettelijke zichttermijn van 14 dagen. Je mag een artikel passen en bekijken. Zorg dat een artikel echt nieuw blijft. Bekijk ook onze retourvoorwaarden.

 

1 meld je retour aan

Stuur een mail naar klantenservice@hardloopaanbiedingen.nl en zet je ordernummer in het onderwerp.

 

2 vul het retourformulier in

Vul het retourformulier dat in de doos zit (achterzijde factuur) in of print hem hier. Maak een kopie van de factuur als je die wilt houden.

 

3 pak je retour goed in

Doe de artikelen die je terug wilt sturen in de originele verpakking (met kaartjes en stickers) in een overdoos. Het liefst in de hardloopaanbiedingen zenddoos of zak, zo help je het milieu en ons om je retour sneller af te handelen. Het gratis verkregen artikel dien je bij de retourzending mee terug te sturen. Als je het gratis artikel wil houden worden hiervoor kosten in rekening gebracht.

 

4 print het retourlabel

Print het gratis retourlabel uit. Of schrijf duidelijk de volgende adressering op de doos:

 

 

Hardloopaanbiedingen 

Antwoordnummer 15012       

2810 VH Moordrecht

 

 

5 overhandig je retour

Overhandig je retour aan de POSTNL bezorger of geef hem af bij een POSTL NL afhaallocatie . Bewaar je verzendbewijs met Track en Trace code.

 

6 je geld terug

Nadat wij jouw retour hebben ontvangen, storten we binnen een week je geld terug. Heb je gebruik gemaakt van Afterpay dan verrekenen we het retourbedrag op je factuur. Heb je bezorgkosten betaald omdat je bestelling minder dan 100 euro was, dan betalen we die bij een volledige retournering ook aan je terug.

 

 

RETOUR AANMELDEN      

 

 

 


 

Hoe werkt gratis ruilen?

 

Ruilen kan gratis via een POSTNL-punt of de bezorger binnen de wettelijke zichttermijn van 14 dagen. Je mag een artikel passen en bekijken, daarna ruilen voor een andere maat, na overleg met de klantenservice. Zorg dat een artikel echt nieuw blijft. Bekijk ook onze ruilvoorwaarden.

 

1 meld je ruiling aan

Stuur een mail naar klantenservice@hardloopaanbiedingen.nl en zet je ordernummer in het onderwerp. Geef aan welk artikel je wil ruilen en welke maat je wil reserveren. Je ontvangt een bevestiging van de reservering van de klantenservice.

 

2 vul het ruilformulier in

Vul het retourformulier dat in de doos zit (achterzijde factuur) in of print hem hier. Maak een kopie van de factuur als je die wilt houden.

 

3 pak je ruiling in

Doe de artikelen die je terug wilt sturen in de originele verpakking (met kaartjes en stickers) in een overdoos. Het liefst in de hardloopaanbiedingen zenddoos of zak, zo help je het milieu en ons om je ruiling sneller af te handelen. Het gratis verkregen artikel mag je bij een ruiling houden.

 

4 print het retourlabel

Print het gratis retourlabel uit. Of schrijf duidelijk de volgende adressering op de doos:

 

 

Hardloopaanbiedingen 

Antwoordnummer 15012       

2810 VH Moordrecht

 

 

5 overhandig je ruiling

Overhandig je ruilling aan de POSTNL bezorger of geef hem af bij een POSTL NL afhaallocatie. Bewaar je verzendbewijs met Track en Trace code.

 

6 omruiling

Nadat wij jouw ruiling hebben ontvangen, zorgen wij (mits op voorraad) dat de juiste maat diezelfde dag nog wordt verzonden.

 

 

RUILING AANMELDEN      

 

 

 
Sportieve cookies, Hardloopaanbiedingen.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.