Retouren / Ruilen voorwaarden


 

RETOURNEREN


Retourneren kan gratis via een PostNL-punt of de bezorger binnen de wettelijke zichttermijn van 14 dagen. Je mag een artikel passen en bekijken. Zorg dat het artikel echt nieuw blijft.

 

Bekijk hier het retour stappenplan.

 

Retourvoorwaarden binnen Nederland:

 

 • Stel ons binnen de wettelijke zichttermijn van 14 kalenderdagen op de hoogte (termijn gaat één dag na ontvangst van de bestelling in).
 • Het artikel moet compleet, indien mogelijk, in originele fabrieksverpakking zitten en ongebruikt zijn (géén labels verwijderen).
 • Vertonen de artikelen zichtbaar gebruikerssporen en is dit niet gemeld dan worden hier kosten voor in rekening gebracht met een minimum van 50% van de aanschafwaarde.
 • Stop de artikelen (schoenen in originele doos) in de aangeleverde overdoos.
 • De retournering moet een volledig ingevuld retour formulier bevatten. Maak een kopie van de factuur als je die wilt houden voor je eigen administratie.
 • Gratis retourneren is eenmalig en kan alleen als het juiste antwoordnummer op de doos staat. Print ons antwoordnummer uit en plak of schrijf het op de doos.
 • Gratis antwoordnummer alleen vanuit Nederland: Koja Sports, t.a.v. Hardloopaanbiedingen.nl, antwoordnummer 15012, 2810 VH Moordrecht.
 • Zend de enveloppe of doos vanuit Nederland alleen via PostNL (postkantoor) naar ons antwoordnummer. Bewaar het 3S verzendbewijs goed!
 • Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Hardloopaanbiedingen.nl niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen.
 • Het eventueel gratis verkregen hoort bij je bestelling en kan niet geruild worden. Als je het wilt houden dan wordt het gratis artikel verrekend. (zie voorwaarden gratis artikel)
 • Wanneer je een artikel buiten de hierboven gestelde voorwaarden of zonder retourformulier terugstuurt, dan komt de betalingsverplichting niet te vervallen.

 

Retourvoorwaarden vanuit het buitenland:

 

 • Vanuit het buitenland kan niet retour gezonden worden aan een Nederlands antwoordnummer.
 • De directe kosten van het terugzenden van de artikelen komen voor eigen rekening.
 • Je dient het pakket voldoende gefrankeerd te verzenden naar ons postadres (Koja Sports, t.a.v. Hardloopaanbiedingen.nl, Noordbaan 802, 2841MG, Moordrecht).

 

Geld terug

Stuur je de hele order retour naar Hardloopaanbiedingen.nl en zijn de hardloopschoenen, hardloopkleding en andere sportartikelen ongedragen in nieuwstaat? Dat wordt het totale aankoopbedrag (inclusief verzendkosten) binnen 14 dagen teruggestort en/of gecrediteerd.

 

Artikelen buiten gedragen en/of op gelopen?

Vertonen de retour gestuurde artikelen gebruikerssporen dan brengen wij hiervoor minimaal 50% van de aanschafwaarde aan kosten in rekening op het terug te storten bedrag.

Let op! Loop je dus buiten op je hardloopschoenen (ongeacht duur of tijd) dan ben je aansprakelijk voor de 50% waardevermindering van de schoenen.

 

Artikelen defect bij of na levering?

Als je een artikel beschadigd hebt ontvangen of wanneer dit defect is geraakt, dan verwijzen we je naar onze Garantieservice.

 

Artikel herroepen?

Je hebt het recht om binnen een bedenktijd van 14 kalenderdagen zonder opgave van redenen de verkoopovereenkomst (de bestelling) te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het (laatste) goed fysiek in bezit krijgt.

De artikelen dienen ongebruikt te zijn en in originele staat en verpakking.

 

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons (Hardloopaanbiedingen.nl) via e-mail (klantenservice@hardloopaanbiedingen.nl) of telefonisch (0182 614600) op de hoogte stellen van je beslissing de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor ook gebruikmaken van het Modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht.

 

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om jouw mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

 

Gevolgen van de herroeping

Als je de gehele overeenkomst herroept ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten van ons terug. (Met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van jouw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering), onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd. In ieder geval zullen we jou voor zo'n terugbetaling geen kosten in rekening brengen. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of jij hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

 

Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te sturen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

 

Zend altijd het retourformulier (meegeleverd in doos) volledig ingevuld mee terug. Hierdoor kunnen we je retour sneller verwerken.

  

Retourneren gratis artikelen

Het gratis verkregen artikel is alleen gratis bij het door jou bestelde totale orderbedrag. Indien je 1 of meerder artikelen retour zendt, zal het orderbedrag verminderen. Het kan zijn dat je dan geen recht meer hebt op dit gratis artikel. In dit geval kun je er voor kiezen om:

 

 • Het gratis artikel samen met de andere artikelen retour te zenden (er vindt geen verrekening plaats).
 • Het gratis artikel te behouden, waarna het verrekend of gefactureerd wordt (afhankelijk van de door jou gekozen betaalwijze).
 • Je kunt een gratis verkregen artikel niet omwisselen voor een ander exemplaar (ook niet voor een andere maat).
 • Indien je het gratis artikel retour zendt vindt er geen verrekening in contanten plaats.
 • Prijzen zijn inclusief btw en exclusief eventuele verzendkosten en administratiekosten voor de betaalwijze.
 • De prijs voor het gratis verkregen artikel telt niet mee voor bepaling van het nieuwe orderbedrag na retour.

 

Onderstaande tabel geeft aan welk percentage over de prijs van het gratis verkregen artikel in rekening wordt gebracht.

 

PRIJS VAN HET GRATIS VERKREGEN ARTIKEL BIJ RETOUR (DEEL)ORDER

 
 1. Gratis artikel vanaf waarde 
(excl. verzendkosten)

 ▼
 


 2. Orderbedrag (excl. verzendkosten) na retour: ▼

  < €50    

 Vanaf €50
 tot €100     

 Vanaf €100
 tot €150

 Vanaf €150
 tot €200

 Vanaf €200
 tot €300

 Vanaf €300
 tot €400

 Vanaf €400
 tot €500

 Vanaf €500

 Gratis artikel €50 tot €100

 100%

 0% 

 - 

 -

 - 

 -

 -

 -

 Gratis artikel €100 tot €150

 100%

 50% 

 0% 

 -

 - 

 -

 -

 -

 Gratis artikel €150 tot €200

 100%

 50%

 25%

 0% 

 - 

 -

 -

 -

 Gratis artikel €200 tot €300

 100%

 75%

 50%

 25%

 0% 

 -

 -

 -

 Gratis artikel €300 tot €400

 100%

 90%

 75%

 50%

 25%

 0% 

 -

 -

 Gratis artikel €400 tot €500

 100%

 90%

 75%

 50%

 25%

 10%

 0% 

 - 

 Gratis artikel vanaf €500

 100%

 90%

 75%

 50%

 25%

 10%

 5%

 0% 

 

 • Zoek het gratis artikel op in de eerste kolom.
 • Zoek het totaal orderbedrag (exclusief verzendkosten) na aftrek van de retouren.
 • Zoek het bijbehorende percentage. Dit percentage wordt berekend over de prijs van het gratis verkregen artikel.

  

Voor vragen over het retour sturen of verrekenen van het gratis verkregen artikel kun je ons altijd bellen, mailen of appen

 


 

RUILEN 

Retourneer je bestelling volgens bovenstaande stappenplan en geheel gratis via antwoordnummer 15012, 2810 VH Moordrecht. Na ontvangst krijg je bericht van ons en snel je geld terug gestort.

Plaats zo snel mogelijk een nieuwe bestelling voor de andere maat, kleur of artikel op www.hardloopaanbiedingen.nl. Doe je dit dezelfde dag nog voor 15.00 uur heb je het morgen al in huis! (mits op voorraad en alleen op werkdagen)

 

Voor vragen over retouren kun je ons altijd bellen 0182-614600, appen 0625269966 of mailen: klantenservice@hardloopaanbiedingen.nl

 
Sportieve cookies, Hardloopaanbiedingen.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.