WIE IS HARDLOOPAANBIEDINGEN.NL?


Wat een goeie vraag! Waarom beginnen we niet gewoon met een voorstelronde. Hardloopaanbiedingen.nl is namelijk niet een pand, of een webshop...nee Hardloopaanbiedingen.nl is een enthousiaste groep mensen die echt passie hebben voor hardlopen en alles wat daarbij komt kijken. Natuurlijk zijn wij dé online hardloopspecialist met de beste aanbiedingen (al sinds 2003) en geven wij deskundig advies. Bij elkaar hebben wij al meer dan 25 jaar ervaring in de hardloopbranche, maar wij zijn ook Frank, Carola, Michael, Stefan, Eva en Henri. En juist met onze persoonlijke benadering proberen wij ons te onderscheiden! Echte mensen met een oprechte interesse in alles wat met hardlopen en het runnen van een webshop te maken heeft.


Frank
General Managert

Carola
Directeur Klantenservice

Michael
Grafisch Managert

Stefan
Logistieke Baas

Eva
Financiële Toppert

Henri
De man die alles betaald


Hardloopaanbiedingen.nl


Onze naam zegt het eigenlijk al: wij bieden hardloopartikelen aan (van bekende merken) tegen zeer voordelige prijzen en daarnaast geven wij deskundig advies en informatie over hardlopen en alles wat daarmee te maken heeft.
 

 

Onze geschiedenis


De webshop Hardloopaanbiedingen.nl is als eerste online hardloopwinkel in het voorjaar van 2004 geopend en is een onderdeel van Koja Sports. Wij zijn al 10-tallen jaren werkzaam en actief in de sportbranche (voornamelijk in het hardloopsegment) en hebben op het gebied van zowel in- als verkoop de benodigde ervaring opgedaan om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Door hardloopschoenen en hardloopkleding in grote aantallen rechtstreeks bij onze leveranciers in te kopen (waar wij zeer goede contacten mee hebben) kunnen wij jou artikelen met hoge kortingen aanbieden. 
Bijna alle producten bieden wij aan met kortingen die kunnen oplopen tot 70%! 
 
 

Wat ons echt UNIEK maakt is dat je een GRATIS ARTIKEL mag uitzoeken als je bestelling boven de 50 euro uitkomt!


Hardloopaanbiedingen.nl is nog steeds de grootste online hardloopspecialist van Nederland! Onze speerpunten zijn: 
 

  • uitstekende service
  • GRATIS artikel uitzoeken (uniek concept!)
  • kortingen tot 70% korting
  • gratis ruilen en retourneren
  • professioneel hardloopadvies van deskundig personeel (hardlopers)
  • lid van Webshopkeurmerk (veilig en betrouwbaar)

Wij weten waar we het over hebben!
Iedere hardloper kan bij Hardloopaanbiedingen.nl terecht, van beginnend hardloper tot topatleet!

 

Ons assortiment
Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment van hardloopschoenen, hardloopkleding en hardloopaccessoires van alle bekende sportmerken.


De artikelen in onze webshop worden dagelijks vernieuwd.

 

 
Sportieve cookies, Hardloopaanbiedingen.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.