Wie is hardloopaanbiedingen?

Wie zijn wij?

Wat een goede vraag! Waarom beginnen we niet gewoon met een voorstelronde. Hardloopaanbiedingen.nl is namelijk niet een pand, of een webshop...nee Hardloopaanbiedingen.nl is een enthousiaste groep mensen die echt passie hebben voor hardlopen en alles wat daarbij komt kijken. Natuurlijk zijn wij dé online hardloopspecialist met de beste hardloopschoenen aanbiedingen (al sinds 2003), hardloopkleding en -accessoires. Wij geven persoonlijk en deskundig advies.

Bij elkaar hebben wij meer dan 25 jaar ervaring in de hardloopbranche, maar wij zijn ook Frank, Yanouk, Michael, Stefan, Miquel, Eva en Henri. En juist door onze persoonlijke benadering proberen wij ons te onderscheiden! Echte mensen met een oprechte interesse in alles wat met hardlopen en het runnen van een webshop te maken heeft.

Eva | Hardloopaanbiedingen.nl      Frank | Hardloopaanbiedingen.nl

Mike | Hardloopaanbiedingen.nl      Stefan | Hardloopaanbiedingen.nl

Yanou | Hardloopaanbiedingen.nl      Henri | Hardloopaanbiedingen.nl

 


Hardloopaanbiedingen.nl

Onze naam zegt het eigenlijk al: wij bieden hardloopartikelen aan (van bekende merken) tegen zeer voordelige prijzen en daarnaast geven wij deskundig advies en informatie over hardlopen en alles wat daarmee te maken heeft.

Onze geschiedenis

De webshop Hardloopaanbiedingen.nl is als eerste online hardloopwinkel in het voorjaar van 2004 geopend en is een onderdeel van Koja Sports. Wij zijn al 10-tallen jaren werkzaam en actief in de sportbranche (voornamelijk in het hardloopsegment) en hebben op het gebied van zowel in- als verkoop de benodigde ervaring opgedaan om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Door hardloopschoenen en hardloopkleding in grote aantallen rechtstreeks bij onze leveranciers in te kopen (waar wij zeer goede contacten mee hebben) kunnen wij jou artikelen met hoge kortingen aanbieden.

Bijna alle producten bieden wij aan met kortingen die kunnen oplopen tot 70%! 

Wat ons echt UNIEK maakt is dat je een GRATIS ARTIKEL mag uitzoeken als je bestelling boven de 50 euro uitkomt!

Hardloopaanbiedingen.nl is nog steeds de grootste online hardloopspecialist van Nederland! Onze speerpunten zijn: 

  • uitstekende service
  • GRATIS artikel uitzoeken (uniek concept!)
  • kortingen tot 70%
  • gratis retourneren
  • professioneel hardloopadvies van deskundig personeel (hardlopers)
  • lid van Webshopkeurmerk (veilig en betrouwbaar)

Wij weten waar we het over hebben! 

Iedere hardloper kan bij Hardloopaanbiedingen.nl terecht, van beginnend hardloper tot topatleet!

Ons assortiment

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment aan hardloopschoenen, hardloopkleding en hardloopaccessoires van alle bekende sportmerken. 

De artikelen in onze webshop worden dagelijks vernieuwd. Wil je toch nog meer weten over ons bel, mail of app dan, en vraag ons het runningsinglet van het lijf!

 
Sportieve cookies, Hardloopaanbiedingen.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.