Koop je OG running sneakers hier!

5 resultaten |

Nike Venture Runner | Hardloopaanbiedingen.nl

  1. Filters
  1. 1

Nike running sneaker

Sneakers zoals hierboven voor dames en heren zitten heerlijk vanwege de runningleest. Deze fashionschoenen zijn geent op de hardloopmodellen van Nike. Eenmaal fan van Nike vind je het misschien ook heel leuk om dagelijks op een paar mooie sneakers te lopen. Draag ze onder je spijkerbroek of naar de gym, en je wil nooit meer wat anders!

 

Nike sneakers dames

Bekijk hier ons assortiment running sneakers Nike women en maak een keuze uit leuke frisse kleuren gympen voor dagelijks gebruik. 

 

Nike hardloopschoenen nodig?

Op fashion Nike sneakers zoals hierboven kun je écht niet hardlopen. Daarvoor moet je de speciaal ontworpen hardloopschoenen van Nike hebben. Zoals de Nike Pegasus of Nike Vomero. Dit zijn runningshoes met demping, ondersteuning en ademende eigenschappen. Kijk hier voor het hardloopaanbiedingen online assortiment Nike shoes!

 

Nike “a short history”

Nike running is constant in ontwikkeling en ondanks de uitgebreide collecties in de vele soorten sportdisciplines zijn oorsprong in het hardlopen nooit vergeten. Nike is onder andere opgericht door Bill Bowerman. Deze voormalig Olympiër en coach op de Amerikaanse Oregon University was actief betrokken bij de ontwikkeling van beter materiaal en betere trainingsmethoden voor sporters. Hij was een succesvol atletiektrainer die het maximale uit zijn atleten en materiaal probeerde te halen.  Samen met Phil Knight heeft hij Nike opgericht. In 1999 is het nieuwe Europese hoofdkantoor van Nike geopend in Hilversum en staat daar nu nog steeds.

Sportieve cookies, Hardloopaanbiedingen.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.