GRATIS VERZENDEN VANAF 100 EURO OF EEN GRATIS ARTIKEL

Bij een bestelling vanaf 100 euro mag je kiezen voor gratis verzenden (t.w.v. € 3,95) OF een gratis artikel uitzoeken.

 

Kies je voor een gratis artikel dan komt het gratis verzenden automatisch te vervallen.

 

OP WERKDAGEN VOOR 15:00 UUR BESTELD, MORGEN IN HUIS*

*Als je bestelling en de betaling op werkdagen voor 15:00 bij ons binnen zijn en alle artikelen de status 'direct leverbaar' hebben, dan wordt je bestelling dezelfde dag door ons via PostNL verzonden of bij ons klaargelegd (als je hebt gekozen voor ophalen in Moordrecht). Je ontvangt een verzend- of afhaalbevestiging via de mail wanneer het pakket wordt verzonden of bij ons klaar ligt. In 99% van de gevallen wordt het pakket door de Postnl dan de eerstvolgende dag geleverd. Het kan echter zo zijn dat de PostNL door onmacht het pakket later levert.

 

*Als één of meerdere artikelen uit je bestelling niet de status 'direct leverbaar' hebben, dan kun je de bestelling binnen 1-5 werkdagen thuis verwachten of ophalen. Als dit echt niet lukt (bv als een artikel onverhoopt toch is uitverkocht), dan nemen we contact met je op.

Verzendkosten:

 

  • Verzendkosten binnen Nederland en België:    € 3,95 per bestelling
  • Verzendkosten Duitsland en Luxemburg:          € 7,50 per bestelling
  • Overige landen op aanvraag.

 

GRATIS RUILEN EN RETOURNEREN

Retourneren

Je kunt bij hardloopaanbiedingen.nl je bestelling altijd gratis retourneren via antwoordnummer 15012, 2810 VH Moordrecht (alleen vanuit Nederland). Let op: de retourzending dient wel aan enkele basisvoorwaarden te voldoen. Lees meer.

 

Ruilen

Je kunt een of meerdere artikelen eenmalig kosteloos ruilen voor hetzelfde artikel in een andere kleur of maat (maatruiling), indien voorradig/leverbaar (met uitzondering van de gratis verkregen artikelen)! Als je zeker wilt weten of een artikel voorradig/leverbaar is dan mag je ons altijd bellen 0182-614600 en kunnen we direct het artikel voor je reserveren. Lees meer.

 

GRATIS ARTIKEL VANAF €50,-

Als je bestelling (exclusief betaal- en verzendkosten) boven de 50 euro uitkomt, dan mag je een gratis artikel uitzoeken!

Hoe hoger het bedrag van je bestelling, hoe mooier de producten waar je uit kunt kiezen. De gratis producten kun je vinden in de bovenbalk en in het winkelwagentje tijdens het bestellen. Lees meer.

 

Bekijk hier alvast de gratis artikelen.

 

GRATIS ACHTERAF BETALEN

Met AfterPay kun je veilig en gemakkelijk met de bekende acceptgiro betalen na ontvangst van het door jou bestelde product. AfterPay voert voor Hardloopaanbiedingen.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product te betalen. Je kunt bij Hardloopaanbiedingen.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 600 (indien je als consument nog niet bekend bent bij AfterPay bv, dan ligt het maximale bedrag op € 450 totaal). Lees meer.

 

ZICHTTERMIJN 14 DAGEN

Je hebt het recht om binnen een bedenktijd van 14 kalenderdagen zonder opgave van redenen de verkoopovereenkomst (de bestelling) te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het (laatste) goed fysiek in bezit krijgt.

 

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons (Hardloopaanbiedingen.nl) via e-mail (klantenservice@hardloopaanbiedingen.nl) of telefonisch (0182 614600) op de hoogte stellen van je beslissing de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor ook gebruikmaken van het Modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Het artikel moet compleet en ongebruikt zijn (verwijder geen labels), uiteraard is binnen in huis passen toegestaan! Lees meer.

 
Sportieve cookies, Hardloopaanbiedingen.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.